Απο την επίσκεψή μου στη Θράκη

image_thrakif

Μετά από ενα πενθήμερο συνεντεύξεων και ομιλιών στην Θράκη βρίσκομαι πάλι πίσω στην Αθήνα.
Τις ημέρες που προηγήθηκαν σημειώθηκαν πολυ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και γνωριμίες με τους ανθρώπους των περιοχών που επισκέφτηκα. Αρχικά, την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα περιελάμβανε ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης που οργανώθηκε από τα μέλη του τοπικού πυρήνα του ΕΠΑΜ. Την επόμενη μέρα το πρωί είχε δρομολογηθεί συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum και τον κ. Δημήτρη Κολιο. Στην συνέχεια, την Τρίτη το απόγευμα πραγματοποίησα έκτακτη ομιλία στην Χρυσουπολη, στον Νομο Καβάλας, προσκεκλημένος ομάδας πολιτών της περιοχής, σε δικό τους ιδιόκτητο χώρο προβολών και παρουσιάσεων.

xris7

Η Τετάρτη ήταν αντίστοιχα μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα αφού ξεκινώντας νωρίς το πρωί παραχώρησα συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και την κ. Βίκυ Οικονομου, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησα την τρίτη κατά σειρά ομιλία μου, που οργανώθηκε απο τον τοπικό πυρήνα του ΕΠΑΜ Ξάνθης, αυτήν την φορά στο Αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής Σχολής. Την Πέμπτη, η ημέρα ήταν ελεύθερη κι ετσι βρήκα την ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα την περιοχή κάνοντας έτσι ένα ευχάριστο διάλειμμα.
Την Παρασκευή το πρωί παραχώρησα συνέντευξη στην κ. Βάσω Μαχαίρα στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ στην Κομοτηνή, ο οποίος συνεχίζει να εκπέμπει χάρη στην επιμονή και το μεράκι των απολυμένων υπαλλήλων. Τέλος, η σύντομη παρουσία μου στην Θράκη έκλεισε με μια ακόμα ομιλία το απόγευμα της Παρασκευής στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κομοτηνής, οργανωμένο κι αυτό από τον πυρήνα του ΕΠΑΜ Ξάνθης.

xris11

Θα ήθελα κλείνοντας αυτήν την σύντομη αναφορα, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΕΠΑΜ στην Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη για την άψογη φιλοξενία τους, για την οργάνωση αυτών των συνεντεύξεων και ομιλιών και την ευκαιρία που μου έδωσαν να επικοινωνήσω με το κοινό  των ακριτικων μας περιοχών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: