Πολιτική

ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ

Το πρώτο βήμα για την πολιτική ελευθερία είναι να ανακτήσει κανείς το αυτεξούσιον τού ώστε να είναι σε θέση να ορίζει ο ίδιος την ζωή και την περιουσία του.


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Το δεύτερο βήμα για την πολιτική ελευθερία, είναι οι αυτεξούσιοι πολίτες να διαμορφώσουν το πολίτευμα στο οποίο θα ασκούν οι ίδιοι αυτοπροσώπως την πολιτική αρμοδιότητα.


ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Το τρίτο βήμα για την πολιτική ελευθερία είναι οι αυτεξούσιοι πολίτες να κατοχυρώσουν με μία νέα συμφωνία την βούλησή τους για τον τρόπο λειτουργίας του πολιτεύματος που θα τους επιτρέψει να ασκούν την πολιτική αρμοδιότητα αυτοπροσώπως.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

Τι είναι η Συντακτική εξουσία, ποιός είναι αρμόδιος για την άσκησή της, ποιά είναι τα όριά της και πώς εξασκείται; Αυτά είναι μερικά από τα πιο κρίσιμα ερωτήματα που οφείλει να γνωρίζει κάθε πολίτης που θέλει να είναι ελεύθερος από τις καταστημένες εξουσίες που παραβιάζουν το φυσικό του δικαίωμα στην ζωή και την ευημερία.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Εδώ θα βρείτε μερικές από τις προτάσεις που έχουμε εκφράσει γραπτώς μέσα από τα άρθρα και τα βιβλία μας.


ΔΡΑΣΕΙΣ

Εδώ θα βρείτε τις δράσεις στις οποίες έχουμε συμμετάσχει για να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας σχετικά με τα ζητήματα Συντάγματος, πολιτεύματος και δημοκρατίας.

Αρέσει σε %d bloggers: